Psychiatrie en Psychotherapie Noord-Holland

Medisch Consult is een kleinschalige privépraktijk voor psychiatrie en psychotherapie en levert hulpverlening bij psychiatrische en psychologische problemen. Medisch Consult doet dit voornamelijk voor cliënten/patiënten uit Zuid-HollandNoord-Holland en de Vechtstreek. De praktijk voor psychiatrie en psychotherapie in Vreeland is centraal gelegen tussen AmsterdamHilversum en Utrecht.

Medisch Consult biedt hulp

Heeft u hulp nodig?
Medisch Consult biedt hulp op het gebied van persoonlijk functioneren in werk, gezin, familie en relaties, coaching of counseling.

Psychiatrische aandoening of een psychologisch probleem
Heeft u een psychiatrische aandoening of een psychologisch probleem? Medisch Consult helpt u graag verder. Maak gebruik van de mogelijkheid om direct online een afspraak te maken.

Werkwijze, behandelingen en tarieven
Op deze website vindt u meer informatie over de werkwijzebehandelingen en tarieven.

Vragen?
Stel direct uw vraag aan onze professional.

Afspraak maken voor intake of behandeling?

Direct online een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Meldt u dan aan via het inschrijfformulier.

Telefonisch aanmelden

Wanneer u zich liever telefonische aanmeldt, is er de mogelijkheid dat te doen tijdens werkdagen via telefoonnummer 06-21516388.

Alle behandelingen worden gegeven op onze praktijk voor psychiatrie en psychotherapie in Vreeland. Onze praktijk is vanwege de centrale ligging uitstekend bereikbaar vanuit Amsterdam, Hilversum of Utrecht.